Lichtplan

Onze denkwijze en richtlijnen

Als het over verlichting gaat, is het de truc om een lamp niet langer als enkel functionele verlichting te beoordelen, maar meer als lichtobject, als een sculptuur en in zekere mate als kunst. Verlichting als passend onderdeel binnen  interieur dat gezien mag worden. Al moet je er niet je hele kamer vol mee zetten natuurlijk.

De vuistregel die Koos de Ruiter voor  het indelen van verlichting hanteert luidt als volgt: mooie verlichting in een eenvoudig ingericht interieur bouwt op, een luxe inrichting met eenvoudige verlichting breekt af. Verlichting, of dit nou hoogwaardige designerlampen of “eenvoudige” kwaliteitsverlichting betreft, is en blijft een wezenlijk onderdeel van ieder interieur. Zoiets moet je aanvoelen. Mocht u dat gevoel (nog) niet helemaal hebben, dan geven wij graag een professioneel lichtadvies. Hierbij wordt geen enkele eis gesteld, wij zijn u graag van dienst. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de eenvoudige plaatsing van een design wandlamp, maar ook om compleet lichtplan voor bedrijven of woningen. Voor alle sfeerverlichting en projectverlichting kunt u bij ons terecht.

Onze verlichtingsadviseurs hebben jarenlange ervaring met diverse lichtprojecten, waardoor ze snel een goede balans vinden tussen uw wensen en het budget. Samen met u bouwen wij aan een verlichtingsplan waarin al uw wensen worden verwerkt, om uiteindelijk tot het juiste resultaat te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We informeren u graag!

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.

Facebook

Wever & DucréOur ceiling surface luminaire SQUBE on track is very flexible and therefore offers the right atmosphere for every occasion. It harmonizes perfectly with this kitchen in Belgium and underlines the minimalistic design. Find out more about SQUBE on track on www.weverducre.com/en/products/p/sqube-on-track-3.0~26899

Architect: LOFT4C
Photographer: Kris Dekeijser
Product: SQUBE on track 3.0
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Onze winkel is tot nader bericht gesloten vanwege de Corona lockdown. Per mail en telefonisch zijn wij wel bereikbaar!
info@koosderuiter.nl
0597-416256
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Openingstijden feestdagen:
Helaas is ook onze winkel gesloten vanwege de lockdown. Wij zijn telefonisch en via e-mail wel gewoon bereikbaar.
Onderstaande data zijn wij niet bereikbaar:
25 en 26 december
1 en 2 januari
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook