Lichtplan Lichtcentrum Koos de Ruiter

Onze denkwijze en richtlijnen

Als het over verlichting gaat, is het de truc om een lamp niet langer als enkel functionele verlichting te beoordelen, maar meer als lichtobject, als een sculptuur en in zekere mate als kunst. Verlichting als passend onderdeel binnen interieur dat gezien mag worden. Al moet je er niet je hele kamer vol mee zetten natuurlijk.

De vuistregel die Koos de Ruiter voor het indelen van verlichting hanteert luidt als volgt: mooie verlichting in een eenvoudig ingericht interieur bouwt op, een luxe inrichting met eenvoudige verlichting breekt af. Verlichting, of dit nou hoogwaardige designerlampen of “eenvoudige” kwaliteitsverlichting betreft, is en blijft een wezenlijk onderdeel van ieder interieur.

Zoiets moet je aanvoelen. Mocht u dat gevoel (nog) niet helemaal hebben, dan geven wij graag een professioneel lichtadvies. Hierbij wordt geen enkele eis gesteld, wij zijn u graag van dienst. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om de eenvoudige plaatsing van een design wandlamp, maar ook om compleet lichtplan voor bedrijven of woningen. Voor alle sfeerverlichting en projectverlichting kunt u bij ons terecht.

Onze verlichtingsadviseurs hebben jarenlange ervaring met diverse lichtprojecten, waardoor ze snel een goede balans vinden tussen uw wensen en het budget. Samen met u bouwen wij aan een verlichtingsplan waarin al uw wensen worden verwerkt, om uiteindelijk tot het juiste resultaat te komen.

Meer weten

Wilt u graag meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Merken waarmee we u graag verlichten

    Wilt u ook graag een omgeving die u graag ziet?

    Wij staan klaar om u te adviseren!

    Stuur een bericht Bel mij terug

    info@koosderuiter.nl      0597 416 256