Lichtmontage – Lichtcentrum Koos de Ruiter

Voor particulieren en bedrijven

Op het gebied van lichtmontage heeft Koos de Ruiter een eigen montagedienst met monteurs die op basis van ervaring in de loop der jaren expertise hebben opgebouwd. Van bijvoorbeeld complete winkelverlichting voor kledingzaken of musea tot binnenverlichting en buitenverlichting voor particulieren, ons team is in staat om op de juiste wijze aan uw specifieke wensenpakket te voldoen.

Het monteren van verlichting, vooral op relatief grote schaal, heeft baat bij een zorgvuldig samengesteld lichtplan. Voor meer informatie over een lichtplan verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We informeren u graag!

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.

Facebook

Wever & DucréOur ceiling surface luminaire SQUBE on track is very flexible and therefore offers the right atmosphere for every occasion. It harmonizes perfectly with this kitchen in Belgium and underlines the minimalistic design. Find out more about SQUBE on track on www.weverducre.com/en/products/p/sqube-on-track-3.0~26899

Architect: LOFT4C
Photographer: Kris Dekeijser
Product: SQUBE on track 3.0
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Onze winkel is tot nader bericht gesloten vanwege de Corona lockdown. Per mail en telefonisch zijn wij wel bereikbaar!
info@koosderuiter.nl
0597-416256
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Openingstijden feestdagen:
Helaas is ook onze winkel gesloten vanwege de lockdown. Wij zijn telefonisch en via e-mail wel gewoon bereikbaar.
Onderstaande data zijn wij niet bereikbaar:
25 en 26 december
1 en 2 januari
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook