Lichtmontage – Lichtcentrum Koos de Ruiter

Voor particulieren en bedrijven

Op het gebied van lichtmontage heeft Koos de Ruiter een eigen montagedienst met monteurs die op basis van ervaring in de loop der jaren expertise hebben opgebouwd. Van bijvoorbeeld complete winkelverlichting voor kledingzaken of musea tot binnenverlichting en buitenverlichting voor particulieren, ons team is in staat om op de juiste wijze aan uw specifieke wensenpakket te voldoen.

Het monteren van verlichting, vooral op relatief grote schaal, heeft baat bij een zorgvuldig samengesteld lichtplan. Voor meer informatie over een lichtplan verwijzen wij u graag door naar deze pagina.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We informeren u graag!

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.

Facebook

3 maanden geleden

Lichtcentrum Koos de Ruiter

Vandaag zijn wij geopend van 13.00-17.00 uur! Koopzondag i.v.m. Winkelweek. Ook wij zijn deelnemer dus koop een mooie lamp en maak kans op een mooie auto. #winkelweekwinschoten ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Lichtcentrum Koos de Ruiter

Deze zomer met een prachtig project bezig geweest in de Blauwestad. Geweldig resultaat samen met hele interieur ! Trots .. ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

6 maanden geleden

Lichtcentrum Koos de Ruiter

youtu.be/-voNltGuYZwyoutube.com ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook