Organisatie nascholing / ondersteuning huisartsen

Lichtcentrum Koos de Ruiter heeft weer een mooi project mogen afronden voor een organisatie voor nascholing en ondersteuning van huisartsen in de provincie Groningen en Noord-Drenthe.

De verlichting in de wachtruimte hebben wij middels 2 hanglampen boven de tafel aangekleed waardoor er een tijdloze uitstraling is gecreëerd maar vooral voldoende licht.

De vloerlamp Twiggy van Foscarini is een echte blikvanger passend bij de lijnen van het interieur. Deze lamp kan in vrijwel iedere ruimte gebruikt worden, waardoor er een aangename sfeer gecreëerd word.

De vloerlamp heeft meerdere functies als het gaat om dimmen. Het getoonde model heeft een dimfunctie d.m.v. een vloerschakelaar maar kan ook uitgerust worden met een CASAMBI uitrusting waardoor u de lamp kunt regelen middels een app, die zowel voor de ANDROID geschikt is als voor de IOS versie van Apple.

De booglamp heeft een eigen karakter en brengt een speels effect in deze ruimte.

Boven de kleinere tafels hebben wij gebruik gemaakt van kristal bollen, type Bell Air uit de collectie van Stout Verlichting. Deze bollen geven elk een unieke uitstraling.

BEL AIR van Stout Verlichting