Collectie sfeer- design- en projectverlichting

Neem online een kijkje!

In het onderstaande overzicht treft u een gedeelte aan van onze collectie design- sfeer en projectverlichting. Uiteraard bent u van harte welkom in ons pand in Winschoten om de collectie in levende lijve te bekijken. Wij streven ernaar u een zo compleet mogelijk aanbod te doen. Dit houdt in dat er in onze collectie verlichting voor ieder wat wils is. Zowel projectmanagers die werken voor grotere ondernemingen als bijvoorbeeld starters op de woningmarkt zijn bij Lichtcentrum Koos de Ruiter op de juiste plek. We zien u graag terug in onze winkel voor design- sfeer- en projectverlichting in Winschoten!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We informeren u graag!

Wij maken u erop attent dat wij de persoonsgegevens die u ons bij het invullen van het contactformulier verstrekt, zullen verwerken op de manier zoals wij die in onze privacyverklaring hebben omschreven. Wij verwijzen u graag naar privacy- en cookieverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens en de rechten die u heeft.

Facebook

2 maanden geleden

Lichtcentrum Koos de Ruiter

Onze nieuwe monteur is er klaar voor! #nieuwekleding#avg
Wij bieden full service: advies aan huis/bedrijf, lichtberekeningen , verkoop en de volledige oplevering incl montage.
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

3 maanden geleden

Lichtcentrum Koos de Ruiter

Wij wensen jullie een goed 2019! ... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

4 maanden geleden

Lichtcentrum Koos de Ruiter

📢 Wauw, wat een positieve reacties op onze #ACTIE!

Daarom hebben we nóg een folder uitgebracht, deze keer met verlichting uit het assortiment van #Highlight. De hele maand #november hanteren we ontzettend scherpe prijzen.

Nieuwsgierig geworden? Kom snel langs in de winkel of bekijk de Highlight folder op onze website: www.koosderuiter.nl/nl/actie/
... Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook