STAS barrière scherm:

dé Retail oplossing voor het afremmen van de verspreiding van het COVID-19 virus

Veiliger werken en winkelen met een “Kuchscherm / spatscherm”

Het is erg lastig voor medewerkers en caissières bij supermarkt en drogist om te kunnen voldoen aan de richtlijn van het RIVM om 1,5 meter afstand te houden tot klanten tijdens de huidige uitbraak van het coronavirus/COVID-19.

STAS heeft een oplossing bedacht waarbij er een barrière wordt gecreëerd tussen de klant en de medewerker. Hiermee wordt de kans op het verspreiden van het virus van klant tot medewerker en visa versa flink verlaagd. De schermen worden ook wel kuchschermen of balieschermen genoemd.

Professioneel & eenvoudig te installeren

Geen simpel tafelzeil, maar een professionele en oprolbare afscheiding van A-PET die met de bijgeleverde (systeem)plafondhaken eenvoudig op te hangen is aan
(systeem)plafonds. De barrière is met de haken in een handomdraai geïnstalleerd en ook weer verwijderd.
Het STAS barrière scherm is zo ontwikkeld dat het scherm goed strak staat zonder te zakken of draaien. Daarnaast is er gekozen voor glashelder materiaal met de hoogste transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Het barrière scherm bestaat uit:
• 1x STAS barrière scherm (125x125cm)
• 2x STAS systeemplafondhaken of standaard installatie setje (schroeven/pluggen/plafondhaakjes)
• 2x STAS staalkoorden met lus
• 2x STAS haken

Het barrière scherm is al veelvuldig toegepast in o.a. supermarktketens Albert Heijn en Jumbo en wordt volledig geassembleerd bij u geleverd. Een ideale oplossing die kan helpen tegen het verspreiden van het COVID-19 virus voor supermarkten, apotheken, bakkers, slagerijen en andere (retail)-winkels.

 

STAS baliescherm:

Dé mobiele oplossing voor het afremmen van de verspreiding van het COVID-19 coronavirus voor uw organisatie.

Veiliger werken en makkelijk te verplaatsen

Het STAS baliescherm is dé mobiele oplossing voor het afremmen van het COVID-19 coronavirus op de werkvloer. Van de baliemedewerker en het kantoorpersoneel, tot de medewerkers in het magazijn aan de werktafel.

Doordat het scherm in voetstukken wordt geplaatst is het makkelijk te monteren en te verplaatsen. Ideaal voor bijvoorbeeld de flexplekken op kantoor .

Professioneel & nog makkelijker te installeren

Geen simpel tafelzeil, maar een professionele en oprolbare afscheiding van A-PET met de hoogste transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht. Het scherm is gemakkelijk in de verzwaarde voetstukken te drukken en de scherm-strips dienen met het klittenband aan de boven- en onderkant van het scherm vast te worden gemaakt. Het resultaat is een transparant scherm dat goed strak en stabiel staat zonder zakken of draaien. De afmeting van het scherm inclusief voetstuk is 72cm hoog en 125cm breed.

Het STAS baliescherm bestaat uit: –

  • 1x STAS baliescherm (67,5cm x 125cm)
  • 2x Schermvoetstuk –
  • 2x Scherm-strip

Het STAS baliescherm is al veelvuldig toegepast in vele kantoren en is snel en makkelijk in elkaar te zetten.